Hand made Nostalgische Dakramen!

Waarom Hand made!

De oude gietijzeren dakramen met enkel glas hebben jarenlang hun dienst gedaan, maar ze waren voor de dakdekker nogal omslachtig om te plaatsen en indien de aansluiting niet professioneel genoeg werd uitgevoerd was de kans op lekkages vrij groot.

Vandaar dat wij besloten hebben om met een dakdekker en ingenieur aan tafel te gaan zitten en dat dakraam eens helemaal opnieuw te bekijken en opnieuw te ontwikkelen, zelfs in die mate dat de nieuwe generatie haast niet meer te vergelijken is met de dakramen van weleer.

Onze Nostalgische dakramen worden in eigen smederij geproduceerd, Vanuit een ware passie voor smeedwerk 7 jaar opleiding in een smederij en 5 jaar avondschool restauratiesmeden aan de Academie is er in 1997 gestart met een eigen smederijatelier waar zowel ambachtelijk smeedwerk als hedendaagse metaalconstructies worden gefabriceerd. Ervaren vaklui maken er zo goed als alles wat men in metaal maar kan maken: “Een tiental jaren geleden begonnen wij op basis van onze ervaring met de eerste dakramen.

De hand van de smid!