FEROLUX Raamdecoratie

FEROLUX raamdecoratie met detail voor historie.

Persiennes
Vanaf de achttiende eeuw komen er persiennes voor, maar in ons land zijn deze met name in de negentiende eeuw op grote schaal toegepast, vooral bij gevelkozijnen.
Persiennes bestaan uit schuin geplaatste houten latjes, schoepen of windbordjes genoemd, in een omlijsting. Met behulp van scharnieren kunnen zij net als luiken dichtgeklapt worden voor een venster. Door de plaatsing van de latjes is ventilatie voldoende gegarandeerd en blinderen zij
de binnenruimte minder dan luiken.
Persiennes hebben de vorm en maat van het raam: rechthoekig bij rechthoekige ramen, rond bij ronde ramen.

Shutter
Shutters zijn de Persiennes van weleer, ze zijn bijzonder functionele, stijlvolle en tijdloze raambekleding. Shutters zijn ook nog dé ideale zonwering voor binnen om licht en privacy te regelen, bijvoorbeeld om een laagstaande zon buiten te houden. Je kunt de lamellen kantelen en zo in elke gewenste stand draaien. Zo zet je het daglicht in één beweging naar jouw hand.

Insectenhor
Om te ventileren zijn onze dakramen met de steker in 5 verschillende standen te plaatsen. Een nadeel kan zijn dat er met mooi weer vliegjes of insecten naar binnen komen. Om dit te voorkomen hebben wij uitneembare insectenhorren passend in bijna alle type dakramen.

Montage
Voor onze dakramen hebben wij shutters en insectenhorren ontwikkeld die perfect passend zijn in de dagkant van de ramen. Door het innovatieve montage systeem kunt u de shutters en insectenhorren eenvoudig plaatsen en uitnemen wanneer u de ramen wilt wassen.

Bestellen
De insectenhorren zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop. We hanteren een standaard levertijd van 2 weken.
De shutters hebben een levertijd van 10 weken en zijn binnenkort ook via onze webshop te bestellen.

Heeft u interesse, vul dan het onderstaande contactformulier in.

Graag advies of informatie over raamdecoratie