Ferolux_ambachtsmanAmbachtslieden zijn mensen die met de handen werken, een vak uitoefenen. Bijvoorbeeld de scheepstimmerman, smid, timmerman en meubelmaker. Deze beroepen worden ook wel ambachten genoemd, vroeger was bijna iedereen ambachtsman.
Onze nostalgische dakramen welke nog steeds op ambachtelijke wijze geproduceerd worden dienen dan ook de aandacht te krijgen bij de montage in het hellen dak van uw woning. Om dit te garanderen werken wij met ambachtslieden die de trainingen hebben gevolgd.

Montage door Ambachtslieden!

Daglicht_monumentenVoor het plaatsen van FEROLUX nostalgische dakramen hebben wij montage specialisten die een opleiding Daglicht & Monumenten hebben gevolgd bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk.
De ambachtsman is op de hoogte van het bouwbesluit en de wet en regelgeving omtrent monumenten en oude gebouwen, onze dakramen dienen op de juiste wijze gemonteerd te worden zodat de isolatiewaarde van uw dak behouden blijft en er geen condens en vochtproblemen optreden na een wijziging aan uw dak.

Vraag voor montage naar Ambachtslieden!

Wil jij ambachtsman worden?

FEROLUX_AmbachtsliedenBen jij bekent met het plaatsen van dakramen en daglichtproducten in monumentale panden en oude gebouwen dan kun je jezelf specialiseren om een ambachtsman te worden. Om je aan te sluiten bij de FEROLUX ambachtslieden zul je aangesloten moeten worden bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk en de opleiding Daglicht & Monumenten gevolgd hebben.

Wil je meer weten over FEROLUX ambachtslieden neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Aanvraag formulier Ambachtslieden.

 

Persoonsgegevens